woensdag 2 augustus 2017

VOORMEKAAR - WE DID IT!
Band 


Tire jump


A schutting


A framePaaltjes


Weave polesTunnel & Chute (slurf)Dog walkKattenloop


bar jumps - leggers (hoog!)


Tijdens de les buurt Pop geregeld bij Payka en Zazzi die geduldig op haar wachten.

During class Pop regularly visits her girlfriend Zazzi and big sis Payka who are waiting for her behind the fence.

foto: Jos Pieko Canahondensport

Voormekaar!

Afgelopen zondag sloten we de beginnerscursus Agility bij Canahondensport met succes af. De uitzonderlijk hoge temperaturen zorgen ervoor dat we niet geregeld trainen. Ondanks dat neemt de onomkoopbare Pop alle hindernissen. De kattenloop en de wip leert ze met Wim aan haar zij aan. We trainen met aanmoediging en zonder voertjes of speeltje, want het nemen van de hindernissen IS het plezier. Tijdens de lessen wordt er gesmoesd met teamgenoten. Na de les is er de ultieme finish: spelen met Payka en Zazzi. 

Pop en ik hebben in die eerste cursus veel bijgeleerd. Ik: nog beter kijken naar de lichaamstaal van handler en hond en het toepassen van de tips van de doorgewinterde trainer Dirk. Als gecertificeerde behendige hond is Pops zelfvertrouwen en het zelfoplossend vermogen flink gegroeid. Ze is nu zelfs op opstand te sturen met woorden. Zo springt ze 'breed' over slootjes en greppels, en joept ze de auto in bij 'hup'. Tijdens de gevorderdencursus zal de focus liggen op Pop bij me houden, want los van de lijn wil ze toch het liefst op Luudland zijn.

Last sunday Pop and I accomplished our first agility course with a certificate. All separate obstacles are no problem for her. In the advanced course we're going to try to take all obsticals in succession. And taking the forgotten picture of her on the seesaw;-)

Je bent meer dan welkom op mijn website    

www.kluifje.com - de originele hondensite met kunst, cultuur & vermaak

 You're more than welcome on my website where lots of dog stuff's going on.