donderdag 28 juni 2012

THE FROLIC ROOM


De hond en ik bekijken gezapig een videootje: een gebronsde man in een roze cadillac zonder dak, rijdt door Hollywood and Vine en wijst naar the Frolic Room aan zijn rechterhand. Skip veert op. Hoorde hij daar iemand Frolic zeggen? Het klassieke sappige rondje van ondermeer rundvlees en wortel dat voor werkelijk iedere hond on-weer-staan-baar is? En hadden ze er daar een hele room van vol?
We luisteren aandachtig naar de man, een tour guide. The Frolic Room is een very famous cocktailbar die stamt uit de oude Hollywood glamourtijd. Jammer, Skip. De naam Frolic slaat op de frivoliteit van toen. Frolic als merknaam van hondenvoer komt pas tientallen jaren later om de hoek kijken.


Nee, Frolic fans zullen naar een andere staat in de Verenigde Staten moeten. Namelijk naar Wildwood Missouri. Daar is de Frolic Inn: een verwenhotel voor honden. Wedden dat ze er driemaal daags Frolic serveren? Skip kijkt me fronsend aan: Onbegrijpelijk, waarom zo moeilijk doen. Je kunt toch heel gewoon bij elke Appie om de hoek een pak halen?!

www.kluifje.com - de originele hondensite met kunst, cultuur & vermaak
mydogskipdoesthetrick.blogspot.com- playful dog entertrainment