maandag 21 januari 2013

AMSTERDAM FASHION WEEK



Gisteren ging de AFW van start. Topdagen voor fashion freaks. Op en rondom de catwalk zie je de schitterendste creaties gedragen door mannequins met de ideale verhoudingen, vooral bedoeld als lust voor het oog. De modewereld heeft vooral aandacht voor mooie mode. Niks mis mee. Zelfs voor petit chiens worden er bijpassende stijlvolle setjes ontworpen. Ongetwijfeld zijn draagbare modieuze uitdossingen en aparte dessins voor de hondenmens weer AFWezig. Ik ben er een beetje laat mee, maar hieronder mijn wensenlijstje voor praktische feminiene en vooral geëmancipeerde ontwerpen 2014/2015:

Een getailleerde bodywarmer met opgestikt rugzakje - je gaat toch niet met een handtas lopen tijdens een hondenwandeling?

Damescolbert met binnenzakken en/of inpandig zakje met rits op de bovenmouw voor sleutelbos, poepzakje, portemonnee en telefoon - mannenjassen hebben van oudsher het alleenrecht op een binnenvak.

Gebruik van natuurlijke materialen - valt het u ook op dat herenkleding meestal van wol of katoen is en dameskleding van synthetisch materiaal?

Comfortabele pantalon en rok met minimaal één afsluitbaar zakje.

Een handig leuk waterbuideltje dat je schuin om kunt hangen met afsluitbaar vakje voor wat klein spul.

Een soepele riem die tegelijkertijd sleutelbos, phone en poepzakje kan herbergen.

Elegante waterdichte lichtgewicht damesschoenen of –laarzen.

 www.kluifje.com - de originele hondensite met kunst, cultuur & vermaak