maandag 22 april 2013

BERMUDADRIEHOEK


ATB’ers snijden ons telkens de pas af op deze winderige zondagmorgen. Ze nemen bruut voorrang op het verharde pad in plaats van uit te wijken in het mulle zand erlangs waarvoor deze lompe fiets onder andere bedoeld is. Het schijnt dat meer wandelaars geterroriseerd worden door deze onsportieve zondagsgasten op hun all terrain bike (geef mij maar een attente colonne gladgeschoren wielrenners). Skip voelt zich gestalkt en blijft telkens staan totdat de groepjes mannen helemaal voorbij zijn.

Gangbaar is dat we tijdens zulke drukte verkassen naar het stukje omheind niemandsland dat ingesloten ligt tussen het talud en de parkeerplaats. Vanwege de driehoekige vorm, en de dichte begroeiing waardoor de hond die zich daarin begeeft voor even van de aardbodem verdwenen lijkt, noem ik het de Bermudadriehoek. Waarom de driehoek überhaupt is afgerasterd, is een raadsel.

Zomaar is de draad aan de voor- en achterkant, en aan de punt op mysterieuze wijze verdwenen. Waarom weet niemand. Onze veilige haven waarin de honden verstoppertje konden spelen, is onbruikbaar geworden. Skip had snel door dat er ineens extra in- en uitgangen zijn.





www.kluifje.com - de originele hondensite met kunst, cultuur & vermaak