zondag 27 maart 2016

BOEK SKIPKLUIFJES


Een saluut aan Skip op zijn geboortedag 27 maart
Op papier leeft hij voort

De verhalen lagen met Skip voor het opscheppen. Skipkluifjes is de laatste portie Skip. Wie viel er niet voor deze aimabele blonde knuffel? Maar liefst 6 boeken waren er voor nodig om het uitbundige leven van deze innemende Noorse Buhund voor te schotelen. Met Skipkluifjes zijn er geen losse eindjes meer.
Het gevarieerde menu bestaat uit een terugblik op Skips jeugd, viervoeters en gevleugelden als tussengerecht, en de oudheid als grand dessert. Met op het bord onder andere lekkerbekkende titels als: Muisarm, Jachtschotel, Knabbel en Babbel, Spek en bonen, Versgemak, Natje en droogje, Zwijnen, Of je worst lust, en Cupcake is het nog eenmaal smikkelen en smullen.

Informatie: paperback - formaat 15,5 x 23,5 cm - 189 pagina's doorspekt met 204 humoristische korte verhalen om je vingers bij af te likken. Trek gekregen? De bundel is hier te bestellen. Prijs: 12,50 euro inclusief verzending binnen Nederland en BelgiĆ«.

Cela den Biesen is auteur en redacteur bij het tijdschrift Hondenmanieren. Eerder verschenen Skipboeken: Tweedehonds (2009) - Hij doet niks (2010) - Kluifjes (2012) - Kluif (2013) - Bezige Bu (2015)