dinsdag 17 oktober 2017

POPPY LOOP TOCH NIET ZO SNEL - HOLD YOUR HORSES


Het werd een van de warmste oktoberdagen sinds lange tijd. We bevinden ons op het gedeelde fiets/wandelpad van Tegelen naar Steyl. Het oude gezegde 'Het gaat niet om de bestemming, maar om de reis ernaartoe', geldt niet voor Pop. Pop popelt om naar 'de kuil' te gaan, onderweg is ondergeschikt. Hold your horses (niet zo snel) Witje. Vanwege tweewielers mag Pop pas op de uiterste hoek naar links afslaan. Zij verzint een alternatief: dwars door de wei.De samengedromde pinken kijken niet op of om. Ze begrijpen dat Pop geen kwaad in zin heeft, zelfs helemaal niet ge├»nteresseerd in hen is, maar slechts
passing through.


Na de chat met de vos of konijnen wat een kwartier of langer kan duren, roffelt ze met een ruime boog om de koetjes weer terug.


De koeienmeisjes zijn het ondertussen gewend. Deze keer kan de meest bruine haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en koerst naar de plek waar Pop haar kefquota kwijt kan: wat is daar nou zo interessant dat zij, terwijl ze er al twee seizoenen grazen, over het hoofd zien?


Het aantrekkelijke verwilderde bosje langs het prikkeldraad.
NB Als je de foto's vergroot zie je Pop op elk plaatje present.

Je bent meer dan welkom op mijn website    

www.kluifje.com - de originele hondensite met kunst, cultuur & vermaak

 You're more than welcome on my website where lots of dog stuff's going on.