vrijdag 6 maart 2015

CRUFTS 2015



Van donderdag 5 maart tot en met zondag 8 maart wordt de grootste internationale rashondenshow ter wereld gehouden in het Engelse Birmingham. Crufts is geliefd én omstreden bij hondenliefhebbers. Crufts is te volgen via hun eigen kanaal: www.crufts.org.uk  

Dit jaar is Crufts bijzonder omdat er aandacht wordt gevraagd voor de sinds 22 juni 2014 vermiste Noorse Elandhond Bragi. Bragi die voorgaande jaren live op de show pronkte met zijn aanwezigheid (en vele prijzen in de wacht sleepte), is nu helaas enkel te zien op pamfletten. Laten we met zijn allen hopen dat er onder de tienduizenden bezoekers iemand is die de gouden tip heeft die leidt naar de terugkeer van de gestolen Bragi bij zijn liefhebbende familie.

Daarom lieve hondenvrienden/bezoekers van Crufts: houd je oren en ogen open. Denk je informatie te hebben (al is dat nog zo gering), neem dan alsjeblieft contact op met de wanhopige eigenaresse Nicola Cree.

Dear Crufts visitors: please keep ears and eyes open in the search for Norwegian Elkhound Bragi. If you have any information (even the sleightest) contact the desperate loving owner Nicola Cree.


Nicola Cree at the theft awareness stand at Crufts 2015.
Sadly enough still no sign of her beloved Norwegian Elkhound Bragi.