dinsdag 16 september 2014

KATTEN- EN HONDENRESTAURANT


Katten en honden uit heel Nederland kunnen in de aanloop naar Dierendag op een bijzonder à la carte menu rekenen tijdens een etentje in het eerste katten- en hondenrestaurant van het land. In hartje Amsterdam opent Royal Canin een pop-up eetgelegenheid waar viervoeters terecht kunnen voor een lekker maal. Het restaurant is onderdeel van het Royal Canin Experience Center, een plek waar dierenliefhebbers alles te weten kunnen komen over katten en honden en de wereld van Royal Canin kunnen beleven.
Op dinsdag 30 september van 11.00 tot 12.00 uur opent Martin Gaus op feestelijke wijze het Royal Canin Experience Center. Dit doet hij samen met honden die als eerste gebruik zullen maken van het restaurantgedeelte. Uniek aan dit restaurant is dat de dieren een geheel persoonlijke maaltijd krijgen voorgeschoteld, speciaal afgestemd op hun wensen en behoeften.
Het Experience Center is vanaf dan vier weken zeven dagen per week geopend voor publiek. Gedurende deze periode kan in  het restaurant een tafel voor de hond worden gereserveerd op de zondagen tussen 10:00 en 12:00 uur. Met een reservering kan vooraf de juiste voeding worden geselecteerd voor iedere hond door een van de voedingsexperts. De meeste katten houden niet van reizen en blijven liever in hun eigen omgeving.
Daarom kan er voor hen op zaterdagen tussen 16:00 en 18:00 uur een ‘Doggy Bag’ worden afgehaald op Kalverstraat 101 1012 PA Amsterdam, met een maaltijd op maat. Voor zowel hond en kat kan men vooraf reserveren via de Royal Canin facebook pagina en neemt de voedingsexpert contact op om ervoor te zorgen dat de juiste voeding aanwezig is.