donderdag 4 juli 2013

SELFSERVICE


Skip is een fan van Fressnapf. In deze winkels hebben ze een ongelooflijke keus in hondenkoekjes die je zelf uit grote bakken mag scheppen. Ze staan ook nog eens op snuithoogte. Dus zo voor het grijpen.
Deze middag bedacht Skip zich geen moment - hij kende het beproefde concept zelfbediening nog van het snackfestijn bij Intratuin. Hij snoepte eerst van het konijnenvoer en verruilde dat instantaan voor de grote struisvogelkoeken in de bak een rij hoger. Ja, als je toch een minuut gratis winkelen hebt gewonnen, ga je voor het grootste en duurste … De vriendelijke en goedgeefse caissière die hem net een stuk stokvis wilde aanbieden, betrapte hem met een volgepropte bek. Ze kon het wel waarderen. ‘Alle honden komen daarom graag hier’, lachte ze, en voor dit’. Ze hield de stokvis omhoog. Skip liet subiet de koek vallen en hapte naar zijn visje. Ik deed hem bij de zak op de weegschaal en rekende af.


Een schouderklopje voor Fressnapf.
Het koekjesassortiment van het huismerk Fit+Fun bevat geen suiker! Eindelijk een merk dat ook vindt dat er geen suiker thuishoort in hondenkoekjes en het ook daadwerkelijk weglaat.

www.kluifje.com - de originele hondensite met kunst, cultuur & vermaak