dinsdag 9 juli 2013

OF JE WORST LUST!Omdat Skip gisteren verrast werd door Rodi met een smakelijk pakketje, vandaag een blog uit de oude doos.

Vóór aanvang van elke ochtendwandeling krijgt Skip een stukje Rodi hondenworst. Met een lege maag op stap betekent: hongerig en onderweg zoeken naar eetbaars. Skip wacht geduldig in zijn slaapkamermand tot ik hem de in stukjes gesneden worst breng. Hij hoort de koelkastdeur open- en dichtgaan, het geritsel van de folie, het gerammel in de keukenla als ik plank en mesje pak, en uiteindelijk het piepje van de magnetron waar de worst 5 seconden op kamertemperatuur wordt gebracht om geur en smaak optimaal tot hun recht te laten komen. Een keer in de week is er verse worst. Dan hoort hij andere geluiden, zoals het openen van de voorraadkast. Dat is de enige dag dat Skip uit zichzelf opstaat, want verse worst is het aller-lekkerst.


NB Prompt de dag nadat bovenstaande blog geplaatst is, staat Skip 's morgens op terwijl er worst uit de frigidaire is. Het is duidelijk: deze eigenwijze Buhund laat zich de wet niet voorschrijven en beslist zelf wanneer hij opstaat! 

www.kluifje.com - de originele hondensite met kunst, cultuur & vermaak