dinsdag 23 december 2014

BORDENWASSER - DISHWASHER


Skip en de buurhond boden zich voor de feestdagen spontaan aan als vrijwillig afwashulpje bij de Heeren van Baerlo. In de volgeboekte restaurants moeten de komende dagen duizenden borden smetteloos schoon.

Skip en Sammy hoeven niet op te komen draven. Tijdens de voorbereidingen van kerstdiner en -brunch kookte de buurman slash chef-kok voor zijn eigen Friese Stabij en Skip een grote pan hazenpeper als voorproefje. Een niet te versmaden baantje als keurmeester: dat ze daar zelf niet aan gedacht hadden!

Voor wie zich de komende dagen laat fĂȘteren bij de Heeren: deze kerst wordt een lust voor het oog en de maag. Voor wie te laat was met reserveren: wees er voor 2015 tijdig bij: www.welkombijdeheeren.nl

Sammie and Skip: jummie!

DISHWASHER
Skip and Sammy volunteered this Xmas as a dishwasher at the restaurants of our friendly neighbor who is a chef. During the preparations of the Xmas diner he cooked jugged hare for the two. Who needs Santa if one has such a nice and thoughtful neighbor. Sampler is a better job than a dishwasher. Why didn't the two smart dogs came up with that themselves?